– Triviabus –

 

LAATULUPAUKSEMME

(48§)

 

TARJOTTAVAT PALVELUT

Triviabus tarjoaa taksi- ja tilausliikennepalveluja sekä inva-taksipalveluja.

 

 

Arvojamme ovat turvallisuus, luotettavuus, ystävällisyys, toiminnan aktiivinen kehittäminen sekä palvelun erittäin korkea laatu.

HENKILÖKUNTA

Kuljettajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Kaikki kuljettajamme ovat saaneet taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajotavan koulutuksen ja he noudattavat työtavoissaan ympäristövastuullisuutta. Kaikki kuljettajamme ovat suorittaneet vähintään EA1- tason ensiapukoulutuksen.

 

Henkilöstön tapa toimia perustuu yrityksemme arvoihimme ja laatutavoitteisiin. Päivittäistä tietoa henkilökuntamme saa normaalissa päivittäisessä kanssakäymisessä toisten kuljettajien ja johdon kesken.

KALUSTO

Käytössä on useita henkilöauto takseja, inva-takseja sekä 9-20 paikkaisia busseja.

 

Kalustomme huolletaan, pestään ja siivotaan ympäristö huomioiden.

 

ASIAKASTYYTYVÄISYYS JA PALAUTE

Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme.  Toivomme saavamme tärkeää tietoa toimintamme laadusta kaikilla osa-alueilla. Kaikki palautteet käsitellään välittömästi ja asiakkaalle vastataan nopeasti.

 

 Tavoitteena on, että asiakaspalaute käsitellään aina välittömästi. Mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet tehdään välittömästi.

 

Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksista ja vahingonkorvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

TRIVIABUS

LÄKKISEPÄNKUJA 7

00620 HELSINKI

myynti@triviabus.fi

ETUSIVU

LAATULUPAUS

PUH: 0400 999991